507bade

Udlev idéer og drømme i badeværelset

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

 

Vores erfaring og VVS-autorisation gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Vi står gerne for koordineringen mellem alle faggrupper i et større eller mindre projekt, så du ikke behøver at bekymre dig om rækkefølgen af de enkelte opgaver.

På disse sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

God fornøjelse!

507koek

Køkkenet er kernen i dit hjem

Fra morgenkaffen til aftensmaden er det et rum med masser af aktivitet. Derfor skal der være tænkt over selv den mindste detalje, så køkkenet på en gang både er funktionelt og elegant.
Vi har i mange år arbejdet med køkkener. Vi har derfor den erfaring, der skal til, for at hjælpe dig med at finde frem til det, der passer bedst til dit køkken og din hverdag.

Skal det være en balance mellem det moderne og det gammeldags, produkter med rene linjer eller fulde af detaljer, intelligent armatur og amerikanske køleskabe eller hårde hvidevarer, der tager hensyn til, at pladsen er trang?

Vi leverer og monterer det meste. Læs mere om produkterne her på siden og ring for et uforpligtende tilbud.

Kontaktinformation

JE VVS & Blik

JE-VVS & Blik

JE VVS & Blik er en virksomhed med mange års erfaring i VVS-branchen.
For os er kvalitet i arbejdet og god dialog med kunderne kerneværdier. Det giver glade og tilfredse kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast navn og nr. så vender jeg tilbage.

Navn

Tlf. nr.

Her finder du os